skip to Main Content

Tilbehør til pulterrummet

Scan-flex tilbyder forskelligt tilbehør til dit pulterrum. Når pulterrummet skal udnyttes i højden, tilbyder vi opbevaringsløsninger, i form af hængehylder der monteres direkte på netvæggen og vores praktiske Reol No. 1, som er en robust lagerreol i professionel kvalitet. Til aflåsning af pulterrumsdøre med hængelåsbeslag tilbyder vi udvalgte ABUS hængelåse.

Som en del af systemleverancen kan vi levere nummerskilte til pulterrummene.

Nummerskilt til pulterrum

Nummerskilt

Husk at bestille nummerskilte sammen med pulterrummene. Nummerskilte er en næsten uundværlig del af en rationel pulterrumsindretning, specielt ved større installationer, og monteres billigst samtidig med pulterrummene. Derved sikres efterfølgende en nemmere administration af pulterrummene og større sikkerhed for, at brugeren tildeles det rigtige rum første gang.

Nummerskilte i henhold til nummerplan
Robuste skilte der skrues fast

ABUS hængelås

Som markedsledende indenfor hængelåse, giver ABUS hængelåse den bedste mekaniske sikring af dit pulterrum. Vi har i samarbejde med ABUS udvalgt nogle modeller som passer i hængelåsbeslaget på pulterrumsdøren. Hvis hængelåsen skal indgå som en del af systemleverancen, laver vi meget gerne et godt tilbud på en samlet pakke.

Kvalitets hængelåse med høj sikkerhed
Nemme at bruge – svære at bryde op
Ring endelig på 59 18 63 63, så finder vi den rigtige ABUS hængelås til pulterrummene
ABUS hængelås
Hængehylde til pulterrum

Hængehylde

Ny smart stålhylde i galvaniseret stålplade, hvor underkonsollerne er en del af hyldepladen, men som først foldes ned før opsætning. Hyldeforkanten er perforeret, og kan blandt andet anvendes som bøjlestang.

Hænges op uden brug af værktøj
Tre standard hyldestørrelser til 900, 1000 og 1100 mm netelementer
Kan bære op til 50 kg udbredt last (max 50 kg pr. side, pr. netelement)

Reol No. 1 – stålreol

Reol No 1 passer perfekt til Garantell-pulterrum og sikrer, at du udnytter pladsen i rummene optimalt – fra gulv til loft. Hylderne kan monteres, valgfrit med spring på 5 cm, så opbevarede genstande kan hæves over gulvet, som nogle forsikringsselskaber kræver.

Hylderne kan flyttes uden værktøj
Du kan selv samle og montere reolerne – eller vi kan hjælpe dig
Ring endelig på 59 18 63 63, hvis du har spørgsmål
Back To Top