skip to Main Content

Nye pulterrum til Afd. Lundevænget, Ryparken

Lundevænget Ryparken

De første 30 af i alt 144 pulterrum er leveret og monteret.

Scan-Flex har leveret og monteret 30 stk. pulterrum til 5 opgange til Afd. Lundevænget, Ryparken på Østerbro som underleverandør til entreprenør Enemærke & Petersen a/s.

Afd. Lundevænget er i gang med at gennemgå en større renovering af ejendommene, og de 30 pulterrum er kun de første af i alt 144, der etableres i boligblokkenes loftrum.

Forud for montagen havde vi taget detaljemål af loftrummene og lavet en skabelon af taghældningen. Alle netvægge der skulle støde op til tagkonstruktionen, blev på forhånd, skåret i smig på vores værksted ud fra skabelonen, for at begrænse varmt arbejde på stedet.

Alle materialer blev fordelt til de 5 opgange og håndbåret op i loftrummene – en jætte indsats af vores montører, da alle materialer skulle være båret ind samme dag de blev leveret!

Da pulterrummene etableres på loftet under tag og hanebånd, havde Enemærke & Petersen sørget for at indersiden af taget og hanebåndene blev beklædt med træ, så pulterrummene havde det bedste underlag at blive fastgjort til. Derfor er det endelige resultat, også blevet rigtigt godt.

Løsningen Scan-Flex leverer består af Garantell pulterrumsvægge i model G350. Alle pulterrummene er lavet med netelementer, så der kommer lys og luft ind i rummene.

Vi takker Enemærke & Petersen for det gode samarbejde på den første boligblok, og ser frem til levering og montering af de næste.

Brug for nye pulterrum?
– ring eller skriv –
vi er klar til at hjælpe.

    59 18 63 63

    Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

    Back To Top